Problemă apă caldă Bucureşti. Dan Tudorache: Aici se intervine

Dan Tudorache
Dan Tudorache

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, vine cu informaţii despre lucrările pe care le execută RADET în această perioadă şi care afectează alimentarea cu apă caldă.

"Pentru că foarte mulți cetățeni din Sectorul 1 se confruntă cu această problemă, am solicitat și primit de la RADET o informare despre alimentarea cu apă caldă. Vă redau mai jos punctele esențiale.

Informare RADET privind înlocuirea unor tronsoane de conductă

- Pe Bulevardul Iancu de Hunedoara/Strada Mexic se lucrează pentru înlocuire conducte 2 Dn 700, lungimea canalului termic fiind de 280 de metri liniari. Termenul estimat pentru finalizare este 15.11.2019;

- Pe Strada Nicolae Caranfil/Șoseaua Pipera se lucrează pentru înlocuire conducte 2 Dn 700, lungimea canalului termic fiind de 600 de metri liniari. Termenul estimat pentru finalizare este 15.02.2020;

- Pe Bulevardul Ion Mihalache/Piața 1 Mai se lucrează pentru înlocuire conducte 2 Dn 600 pe o lungime de canal termic de 370 de metri liniari. Această lucrare nu afectează consumatorii din zonele unde se desfășoară intervențiile. Termenul estimat de finalizare este 20.11.2019.

Odată cu pornirea celorlalte CET-uri și finalizarea lucrărilor de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara (15.11.2019), apa caldă va fi furnizată în parametri normali", a transmis Dan Tudorache pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel