Probele la examenul pentru poliţist încep în weekend

Începând cu acest week-end, cei peste 9.000 de candidați care doresc să devină polițiști vor susține proba de evaluare a performanței fizice, anunţă Poliţia Română.

În perioada 07 - 11 mai 2016, cei 9.118 candidați rămași în concursul de încadrare directă, din sursă externă, precum și cei care sunt reîncadrați ca polițiști, vor susține proba de evaluare a performanței fizice.
Evaluarea performanței fizice constă în două probe: flexie abdominală și alergare de rezistență (1000 m - bărbați și 800 m – femei), la concursul de încadrare directă, respectiv alergare de rezistență (1000 m - bărbați și 800 m – femei), la concursul de reîncadrare.

Pentru a veni în sprijinul candidaților, la nivelul Poliției Române s-a decis ca această probă să fie susținută în 5 centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații.
Astfel, dacă te-ai înscris pentru posturile de agent de ordine publică din București, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ilfov sau Tulcea vei susține această probă la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", situată în Aleea Privighetorilor, nr, 1-3, sector 1, București.
Dacă te-ai înscris pentru posturile de agent de ordine publică din Argeș, Bacău, Bistrița - Năsăud, Brașov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Prahova, Sibiu, Vrancea, vei susține această probă la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" – Câmpina (Bulevardul Carol I, nr. 145).

În vederea asigurării accesului în incinta bazei sportive, fiecare candidat trebuie să prezinte un document de identitate valabil, cu fotografie (carte de identitate, permis de conducere, pașaport).

Pentru a afla ora la care susțin proba sportivă, candidații sunt rugați să consulte site-ul Poliției Române www.politiaromana.ro începând cu data de 05.05.2016, ora 17.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel