PRO TV, schimbarea care vizează milioane de români

Conducerea PRO Tv  a decis, din 1 Decembrie, ca postul tv să fie   "disponibil în majoritatea timpului în formatul 16:9", conform unui anunţ al reprezentanţilor Pro TV.

"Astfel se va finaliza procesul de trecere la formatul 16:9 început cu mai mult de un an în urmă cu celelalte canale ale grupului: Acasă TV, PRO CINEMA, SPORT.RO, ACASĂ GOLD şi MTV România", se arată în anunţul postat pe site-ul Pro TV, conform paginademedia.ro.

"Posesorii televizoarelor cu "ecran lat"/16:9 care în momentul de față vizionează imaginile ProTV întinse pe tot ecranul și deformate pe orizontală sau cu benzi laterale negre stânga-dreapta, vor putea viziona, începând cu data de 1 Decembrie, o imagine nedeformată întinsă pe tot ecranul. Pentru televizoarele mai vechi 4:3, ProTV va emite o informație de semnalizare al aspectului imaginii (WSS) care va determina televizorul să afișeze imaginea corectă, nedeformată".

Telespectatorii pot viziona imaginea în formatul 16:9 dacă ţin cont de urmatoarele sfaturi: "Dacă telespectatorii au STB (Set Top Box) de la operatorul de cablu, trebuie să verifice setările acestui aparat pentru tipul de televizor pe care îl deţin (4:3 sau 16:9) şi setările pentru formatul imaginii; varianta de setări corectă este cea în care imaginea postului Pro TV nu este deformată. Dacă telespectatorii recepţionează semnalul Pro TV fără a avea un STB (Set Top Box) atunci trebuie să verifice setările de aspect ale televizorului şi să selecteze setarea care arată imaginea postului Pro TV nedeformată (de obicei setarea 16:9 sau Auto). Aceleaşi setări ale televizorului vă vor afişa corect, nedeformat, toate programele grupului nostru şi toate celelalte canale care respectă standardul de semnalizare al aspectului. Aşadar, puteţi verifica dacă setările televizorului dumneavoastră sunt corecte şi pe oricare dintre celelalte canale ale grupului nostru".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel