PRO TV, nou director de programe. Cine este Stella Litou, de la Nova TV Bulgaria

PRO TV are din ianuarie 2015 un nou director de programe, responsabilă de implementarea grilei de programe. 

"Începând din ianuarie 2015, Stella Litou este noul Director Programe PROTV. Stella este un profesionist cu peste 18 ani de experiență în programare și producție media,fiind o cunoscătoare a specificului și caracteristicilor din zona balcanică. Ea va fi responsabilă deimplementarea cu succes a grilei de programe în 2015, un an plin de noutăți și inovație înmaterie de programe, formate și strategie de programare. Stella Litou are o experiență vastă, poziția ocupată înainte de a se alătura echipei PRO TV fiindcea de Head of Strategy and Development pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia,Bulgaria. În această funcție Stella a avut responsabilități precum dezvoltarea strategiei deprogramare TV și digital, planificarea și strategia anuală, dezvoltarea planului de afaceri și astructurii de business relevantă pentru strategia grupului. Timp de doi ani a fost Director de Programe la Alpha TV Grecia, parte a grupului RTL și alți doiani Development Producer Alpha TV. Stella a condus numeroase proiecte în domenii variate, dela On Air Promotions și Research and Development, la producția de programe zilnice", se arată într-un comunicat de presă al PRO TV. 

"Îi urez bun venit în echipa PRO TV noii noastre colege, Stella Litou. Suntem încântați săconsolidăm echipa noastră de profesioniști care împărtășesc pasiunea de a lucra pentruteleviziunea lider din România cu persoane valoroase, precum este ea. Experiența și expertiza eivor veni în sprijinul misiunii și îndeplinirii obiectivelor PRO TV, iar împreună cu aportul său vominova încă o dată modul în care românii se uită la televizor.", a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

"Este o mare provocare să mă alătur televiziunii numărul 1 din România și să îmi aduccontribuția în consolidarea acestui brand puternic, cu fiecare nou sezon. Un portofoliu excelentde programe – formate de top existente, alături de formate noi inovatoare reprezintă o bazăputernică pentru construirea succesului viitor. Să începem treaba și să demonstrăm că inovațiaeste o misiune în derulare!", a spus Stella Litou. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel