EXCLUSIV  Pro TV. Mocanu: Vă spun un secret. Culisele celui mai tare moment-video

Mihai Ciobanu / 13 iun 2018 / 22:17 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Călin Mocanu, directorul Teatrului Țăndărică, a povestit, la interviurile DC News, cum au decurs filmările la una dintre cele mai importante producţii făcute în România de Revelion. 

Călin Mocanu, directorul Teatrului Ţăndărică, a povestit, într-un interviu acordat DC News, momentele trăite atunci când lucra la Pro TV şi a lucrat la ceea ce spune el că este poate cel mai interesant program de Revelion făcut vreodată în România. 

"Am făcut poate cel mai interesant revelion de pe la noi, Îngerul mileniului de care am fost şi eu agăţat preţ de câteva secunde. Aveam probleme cu vântul, noroc că noi am tras totul cu o zi înainte, când vântul era normal. Vântul a ajuns la o viteză foarte mare, nu am mai putut lucra nimic de le la 11.40. Totul atârna, totul se ridica, totul se bălăngănea.

Ce am făcut, atunci, rapid, la propunerea colegilor mei: am suprapus imaginile filmate cu o zi înainte, în dissolve. A ieşit fantastic, poate mai bine decât ar fi ieşit în mod normal, dar am rămas şi cu traume...", a povestit Călin Mocanu. 

Urmăriţi declaraţiile lui Călin Mocanu aici:


Urmăriţi momentele Revelionului 2000, aici:


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25