PRO Tv mai pierde o vedetă. Vezi ce show va migra către concurență

Dacă nu sunt demise, atunci migrează de bunăvoie. Așa ar putea fi caracterizate ultimele mișcări ale vedetelor și salariaților  din trustul PRO Tv. 

Potrivit libertatea.ro, încă un show realizat  în studiorile de la  Buftea îşi face loc în grila de programe a televiziunii lui Dan Voiculescu.

Este vorba de producţia "Serviţi, vă rog!", al cărei amfitrion este nea Marin,  care se face înţeles doar altoind cu o nuia vedetele mai puturoase participante la concurs. "Imediat după finala show-ului «Vocea României», echipa de producţie condusă de Mona Segall va intra în pâine pentru Antena 1. Prima emisiune la care se va lucra va fi «Serviţi, vă rog!».

Citește și: Acasă TV, în prag de închidere. Ce vor vedea fanii

Celelalte mari producţii - "Dansez pentru tine", "Vocea României", şi "Românii au talent" - rămân în continuare sub umbrela PRO TV deoarece sunt realizate sub franciză încă plătită. 

Cine este nea Marin

Marin Barbu are  55 de ani, și a trăit toată viața  în pași de dans.

S-a născut Teleorman și încă de la o vârstă fragedă a cochetat cu dansul. La 15 ani, a devenit coregraf al Ansamblului Faur din București, apoi dansator și asistent coregraf la Ansamblul Cununa Carpaților din Capitală. Se ocupa și de concurenții de la "Dansez pentru tine",scrie wowbiz.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel