PRO TV mai pierde o vedetă: Nu îl mai leagă nimic!

După plecările lui Ştefan Bănică junior, Horia Brenciu sau Loredana Groza, Smiley ar putea pleca și el de la PRO TV.

Pe Smiley, odată ce s-a încheiat "Românii au talent", nu-l mai leagă nimic de postul unde a făcut recorduri de audienţă. Asta pentru că simpatica vedetă nu a semnat reînnoirea vreunui contract, pentru vreun alt proiect, scrie Libertatea.

El ar urma să li se alăture foştilor colegi de la PRO TV, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică jr, şi să lucreze, din toamnă, pentru trustul din Băneasa.

Acest scenariu a fost confirmat pentru Libertatea de regizorul producţiei "Românii au talent", cu care a colaborat şi "juratul" Smiley, Lary Maronese, cel care de altfel a şi început munca la postul din Băneasa.

VEZI ȘI: PRO TV primește o lovitură dură de la Antena 1

Maronese a dezvăluit că, în prezent, la PRO TV se mai vorbeşte doar de "Vocea României", deşi din vechiul juriu a rămas doar Marius Moga, primii care au părăsit corabia fiind Horia Brenciu, Loredana Groza, iar acum şi Smiley.

"Se mai vorbeşte doar de «Vocea României», dar nu mai au cu cine s-o facă deoarece, până în acest moment, nimeni nu ştie cine se ocupă de producerea show-ului şi nici cine vor fi juraţii. În juriu a rămas doar Moga", a mărturisit acesta pentru Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel