Urmărește emisiunea live


PRO TV anunță un nou show și revenirea unei controversate vedete

Surpriză majoră la PRO TV. Postul de televiziune anunță un nou show și revenirea unei vedete controversate. 

”Oana Zăvoranu, una dintre cele mai controversate personalități din lumea publică din România, revine în televiziune! În această primăvară, bruneta va face tot posibilul să demonstreze că are ritm, pasiune și puterea de a face față tuturor celorlalți concurenți, în noul show Pro TV, care invită românii la dans” anunță PRO TV, într-un comunicat de presă. 

”Showbiz-ul este a doua mea natură, îmi place să fiu admirată și privită altfel decât toată lumea. Am făcut o pauză, dar asta nu a făcut decât să fiu așteptată, să le fie oamenilor dor de mine. Din când în când am nevoie de timp doar pentru mine.”, a spus Oana Zăvoranu.

Pentru emisiunea din care va face parte în această primăvară, obiectivul Oanei este clar: ”Revenirea în televiziune este o oportunitate de a demonstra că pot lua dansul în serios, nu numai la nivel de hobby. O să câștig sigur! Nu merg niciodată la un concurs sau la o luptă doar pentru a fi prezentă, ci doar pentru a câștiga, pentru că asta este mentalitatea unui învingător”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel