Urmărește emisiunea live


Pro Sport va avea soarta Gândul: din toamnă, numai online. Adrian Sârbu a mai vândut 50.000 de acţiuni CME

adrian sarbu
adrian sarbu

Directorul general de la Central European Media Enterprises (CME), Adrian Sârbu, a vândut 50.000 de acţiuni evaluate la 1,1 milioane de dolari în perioada 19-24 mai.

Potrivit unui comunicat remis autorităţilor de reglementare luni seară, Adrian Sârbu a vândut acţiunile la un preţ de 22,29 dolari per titlu. Directorul general de la CME deţine în continuare, direct şi indirect, 2,552 milioane acţiuni.

Adrian Sârbu a mai vândut un pachet de 100.000 de acţiuni ale grupului pe care îl conduce şi în luna ianuarie, pentru care a încasat 2,1 milioane de dolari, potrivit Reuters.

Grupul media a anunţat că cele 100.000 de acţiuni au fost vândute de o companie controlată de Adrian Sârbu, care avea nevoie de finanţare la începutul acestui an.

De remarcat că bossul de la PRO Tv a vândut şi în luna decembrie 50.000 de acţiuni emise de Central European Media Enterprises. Din august 2010 şi pâană în prezent, şeful CME a vândut peste 300.000 de actiuni.

Actiunile CME sunt listate la bursa de la Praga şi pe piaţa Nasdaq.

Analizând aceste mişcări,  putem observa că acesta nu o duce prea bine cu lichidităţile, fiind nevoit în ultima vreme să ia unele decizii radicale în trustul media pe care îl deţine. Amintim valurile de reduceri salariale şi disponibilizări, la care s-au alăturat şi închiderea ediţiei printate a Gândului şi a unor reviste.

De asemenea, tot mai des administraţia trustului este asaltată cu telefoane de la foştii cititori ai publicaţiilor care au fost închise, pentru restituirea banilor pe abonamentele contractate şi care nu au fost încă returnaţi.

În acest context, angajații trustului discută despre soarta Pro Sport, la care ar putea fi aplicat modelul Gândul, pentru a evita pierderile pe care le generează. Ediţia printată a ProSport și-ar putea înceta apariția în septembrie-octombrie, rămânând numai varianta online.

Citeşte şi:

AFLĂ AICI ce salariu are Adrian Sârbu, supranumit “părintele PRO TV” Trustul lui Adrian Sârbu şi-a făcut fundaţie ca să ia bani europeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel