EXCLUSIV  Pro România, numărătoare paralelă. Tăriceanu, AVERTISMENT: USR, disponibilitate nemărginită de a fura voturi

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Călin Popescu Tăriceanu, candidat Pro România la Senat, a transmis un avertisment referitor la alegerile parlamentare de duminică. 

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că se teme că duminică se va încerca fraudarea alegerilor, motiv pentru care Pro România a luat măsuri.

"La Pro România s-a făcut o organizare foarte minuţioasă care ne va permite să facem numărătoarea paralelă a voturilor. Şi acesta este un avertisment pe care îl transmit tuturor celor care sunt tentaţi să fraudeze alegerile prin diferitele mijloace pe care le-am văzut în ultima perioadă.

Ţin să subliniez că la alegerile locale 700.000 de voturi au fost anulate. E foarte greu să mă convingeţi că 700.000 de români, după 30 de ani de exerciţiu democratic, nu ştiu să voteze. Se duc şi pun nu ştiu câte ştampile pe buletinele de vot în aşa fel încât să fie anulate. Aceasta este una dintre modalităţile care s-au utilizat la alegerile din ultimii ani, începând din 2016, la alegerile parlamentare, pentru a scoate diverse partide din joc.

Ştiu că şi alte partide vor face numărătoarea paralelă şi cred că e o măsură absolut necesară, pentru că disponibilitatea USR-ului de a fura voturi este nemărginită. Eu sunt foarte mirat, partidul ăsta care vrea să pară pe scena politică un fel de Albă ca Zăpada are nişte apucături pe care nu ştiu de unde le-a luat, probabil i-a învăţat Clotilde Armand cum se fură voturile în Franţa", a declarat, la DC News, Călin Popescu Tăriceanu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel