"Prinţul silicoanelor", condamnat la 4 ani de închisoare cu executare

Kasem Naser, esteticianul cunoscut drept medicul vedetelor, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, informează Realitatea TV. Judecătorii i-au interzis totodată să mai profeseze ca medic. Alături de el, a fost condamnat şi tatăl său, dar cu suspendare. Sentinţa vine în dosarul în care cei doi erau acuzaţi de moartea unei paciente care suferise o operaţie. Sentinţa nu este definitivă.

Lina Sadoveanu, în vârstă de 56 de ani, a murit la numai 36 ore de la operaţie, în ianuarie 2011. Atunci, femeia s-a dus la centrul medical Tul Karem pentru o intervenţie chirurgicală de eliminare a varicelor. Operaţia a decurs bine, dar femeia nu a fost mulţumită, scria spynews.ro în 2011.

După câteva zile, ea s-a prezentat la control iar doctorul Abu Baker Mohd, tatăl "prinţului silicoanelor", i-a explicat că ar fi oportună şi efectuarea unei intervenţii de înlăturare a ţesutului adipos din zona coapselor, la operaţie urmând să participe şi fiul său, specializat în acest tip de intervenţii. Nimic mai fals! Kasem era medic rezident, şi nu specialist. Convinsă să mai facă o operaţie, femeia s-a prezentat la cabinetul doctorilor arabi pe 23 martie pentru procedura de lipoliză cu laser. La clinica era doar Kasem, tatăl său fiind plecat în Iordania unde participa la o conferinţă. După trei ore, "doctorul" a extras câteva kilograme de grăsime.

În ciuda faptului că femeia se simţea rău şi voma, Kasem a trimis-o acasă după numai două ore de la terminarea intervenţiei. Cum durerile şi starea de rău au continuat, soţul femeii l-a sunat pe medic, iar acesta l-a liniştit: „Sunt reacţii normale". Apoi nu a mai răspuns la telefon. Într-un final, soţul ei a chemat salvarea. Era însă prea târziu. Lina Sadovean a decedat în braţele medicilor de pe ambulanţă. Femeia plătise   6.000 de euro pentru intervenția chirurgicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel