Prințul William și Kate, cu zâmbetul pe buze, la prima apariție publică după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a - Video

Prințul William și Kate, cu zâmbetul pe buze, la prima aparițe publică după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a  / Foto: Captură video Daily Mail
Prințul William și Kate, cu zâmbetul pe buze, la prima aparițe publică după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a / Foto: Captură video Daily Mail

Prințul William și Kate au avut prima aparițe publică după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul William și Kate au fost surprinși cu zâmbetul pe buze, la prima apariție publică după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Totuși, Prințul de Wales le-a spus voluntarilor și personalului operațional care au ajutat la organizarea înmormântării Reginei că momentele de tristețe îl cuprind în timp ce se gândește la bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, scrie Daily Mail.

În timp ce Prințul și Prințesa de Wales și-au îndeplinit primul angajament de la înmormântarea de stat de luni, William le-a spus, de asemenea, membrilor personalului că este "consolator faptul că atâtor oameni le pasă", adăugând că demonstrația de sprijin "îl face să se simtă mult mai bine".

Kate, care a ales să poarte haina ei neagră Dolce & Gabbana, fără guler, reciclată, în valoare de 2.150 de lire sterline, a sosit astăzi, alături de Prințul William, la Windsor Guildhall pentru a transmite mulțumiri voluntarilor și angajaților care au lucrat la slujba de la Capela St. George. De asemenea, ei au mulțumit pentru susținerea oamenilor care s-au adunat la Windsor pentru a o comemora Regină și pentru a urmări funerariile.

Angajamentele oficiale, reduse în perioada de doliu regal


William și Kate s-au îmbrăcat în negru deoarece perioada de doliu regal durează până luni. Nu era de așteptat ca Familia Regală să îndeplinească niciun angajament oficial în perioada de doliu, după mai mult de o săptămână în care a fost sub privirea lumii în timp ce îndeplinea sarcini ceremoniale după moartea Reginei.

Cu toate acestea, îndatoririle regale s-au reluat ieri pentru William, tatăl a trei copii, ținând primul său discurs de când bunica lui a murit. Ultima dată el a avut o adresă preînregistrată la summit-ul Premiului Earthshot de la New York. Prințul urma să participe la acel eveniment, dar și-a anulat călătoria după moartea Reginei.

Palatul Buckingham afirmă că un număr mic de angajamente vor fi întreprinse în timpul doliului regal pentru a le mulțumi celor implicați în organizarea înmormântării Reginei Elisabeta și a evenimentelor ceremoniale asociate.

William și Kate nu sunt singurii membri ai Familiei Regale care se întorc la muncă astăzi. Prințesa Anne, în vârstă de 72 de ani, a ieșit la Baza Navală Portsmouth, unde a dat mâna cu membrii personalului care a luat parte la procesiune. Este prima ei apariție publică de când a participat luni la înmormântarea mamei ei.

Regele Charles al III-lea ar intenționa să schimbe legea. Harry, Andrew și Beatrice nu vor mai putea îndeplini acest rol

Regele Charles al III-lea dorește modificarea legislației britanice astfel încât consilierii de stat să fie doar membri activi ai Familiei Regale, scrie The Telegraph. În urma acestei schimbări, Ducele de York, Ducele de Sussex și prințesa Beatrice ar urma să-și piardă rolurile de locțiitor al suveranului pentru cazurile în care starea de sănătate nu îi va permite să participe la evenimente sau întâlniri oficiale.

În conformitate cu Actul de regență din 1937, soția unui monarh, în cazul Regelui Charles fiind vorba despre Camilla și cei patru adulți următori în rândul succesorilor la tron (prinții William, Harry, Andrew și prințesa Beatrice), pot fi detașați ca și consilieri de stat în afaceri oficiale.

Înainte de moartea Reginei Elisabeta a II-a, acele roluri erau îndeplinite de Prințul de Wales, Ducele de Cambridge, Ducele de Sussex și Ducele de York. Ducele de Edinburgh a avut și el acest rol înainte să moară. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel