Prințul William, sfâșiat de DURERE. "Mă gândesc la ea". Cum l-a MARCAT rolul de tată. "Înfricoşător"

Prințul William a povestit într-un nou documentar despre modul în care l-a marcat rolul de tată și cum a trecut peste trauma morții prințesei Diana. 

Prinţul William a povestit într-un nou documentar difuzat de BBC cum i-a reamintit rolul de tată, dramele pe care le-a suferit după moartea mamei sale, prințesa Diana. 

Astfel, prinţul a spus că de când este tată, au ieșit la suprafaţă amintiri dureroase legate de moartea mamei lui. Prinţesa Diana a murit în urma unui accident de maşină, în Paris, în anul 1997, iar atunci, Prinţul William avea 15 ani, iar fratele lui, prinţul Harry, doar 12 ani. 

"Este greu pentru că uneori nu e nimeni acolo să te ajute"

„Să fii părinte este cea mai mare provocare pe care o poţi avea. Cred că atunci când în viaţa ta se petrece o traumă, aşa cum mi s-a întâmplat mie, tata n-a prea fost prin preajmă, iar mama a murit când eram adolescent, emoţiile revin în valuri atunci când tu însuţi devii părinte. Este greu pentru că uneori nu e nimeni acolo să te ajute şi devine copleşitor“, a spus Prințul William, în cadrul documentarului „Football, Prince William And Our Mental Health“, ce a avut premiera pe 28 mai, la BBC. 

„Mă gândesc la ea aproape în fiecare zi. Împlinirea celor 20 de ani de la moartea ei mi se pare o ocazie perfectă să ne amintim toate lucrurile bune legate de ea şi, sperăm noi, să arate o altă faţă a ei, una pe care alţii nu au văzut-o până acum. Atât eu, cât şi Harry ne-am simţit iubiţi şi sunt extrem de recunoscător că dragostea încă există“, spunea William într-un documentar din 2017.   

Kate Middleton, cel mai important sprijin pentru el 

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii: George, Charlotte şi Louis, iar ducele susține că soția lui este cel mai important sprijin pe care l-a avut de-a lungul timpului.

„Noi ne sprijinim reciproc şi trecem prin momentele grele împreună. Am evoluat şi învăţat împreună. Totuşi, este cert că momentele de tristeţe pot apărea exact când te aştepţi mai puţin şi de cele mai multe ori ai impresia că poţi să le depăşeşti singur. Să fii părinte e absolut minunat, dar poate fi şi înfricoşător uneori“, a mărturisit prinţul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel