Prințul William, enervat de Kate Middleton, la nunta din Iordania. Gest de nervozitate al prințului față de soția sa

William și Kate Middleton au fost în centrul atenției la nunta familiei regale din Iordania. Imaginile au arătat că prințul William s-a enervat pe soția sa.

William și Kate Middleton s-au numărat printre vedetele nunții regale din Iordania. Cei doi au fost invitați de onoare la nunta regală a prințului moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea, fiul reginei Rania a Iordaniei și al regelui Abdullah și logodnica acestuia de origine saudită Rajwa Khaled Al-Seif, fiica unui cunoscut om de afaceri, absolventă de arhitectură la Universitatea Syracuse din New York.

Prințesa de Wales, însoțită de soțul ei, prințul William, a îmbrăcat o ținută perfectă. Kate a ajuns în Iordania și s-a cazat la Palatul Zahran din Amman  unde a avut loc nunta. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie lungă marca Elie Saab: cu umerii, gâtul și brațele acoperite, fără diademă sau bijuterii pe capul oaspeților. Rochia avea aplicații prețioase pe corsetul rochiei și volanturi care coborau pe piept, preluate tot pe maneci.

William, enervat de Kate. Ce s-a întâmplat la nunta regală din Iordania

Cuplul regal al Marii Britanii a ajuns la palat și i-a întâmpinat pe miri. 

Ducesa se oprește să vorbească cu mireasa și, după câteva clipe, William face un gest de furie față de soția sa. Din imagini, William poate fi văzut futurăndu-și mâinile nervos în timp ce Kate vorbește cu Rajwa. Se pare că prințul este enervat de cât de mult a vorbit ducesa cu mireasa. 

Video:

Legătura prinților galezi cu Iordania este de lungă durată. În special, atunci când vine vorba despre Kate. Ducesa a locuit în Iordania aproape trei ani când era foarte tânără - tatăl ei, un manager al British Airways, fusese transferat la Amman la începutul anilor 1980. 

În 2021, William și Kate au ales ca imaginea felicitării de Crăciun o fotografie a vacanței lor în Iordania, alături de copiii lor George, Charlotte și Louis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel