EXCLUSIV  Vecina Prințului Sturdza, strigăt de ajutor. Replica Prințului: Trăim în România unde "Hoții strigă hoții!”

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza a fost acuzat că nu se îngrijește de câinii pe care i-a adoptat și care se află la casa de vacanță a acestuia din Slănic, unde nu stă nimeni. Contactat de DCNews, acesta a răspuns acuzațiilor venite pe adresa de e-mail a redacției.

Mesajul primit pe adresa de e-mail a redacției DCNews

 

"Mă numesc Alina Olaru şi am domiciliul de reşedință la Slănic, jud. Prahova. Acesta este un strigăt de ajutor a două căţeluşe maidaneze adoptate de vecinul meu de viţă nobilă. Neîngrijite, nemâncate, lipsite de afecţiune şi atenţie, semiabandonate în grija unei vecine deoarece proprietatea este casa de vacanţă a familiei şi este locuită câteva săptămâni pe an, una în lanţ altă liberă, zgardă antilătrat pentru cea legată ca să nu mai poată urla pentru că i se dă drumul şi o dată la câteva săptămâni - lipsa de mişcare pentru un câine care are cam un an - o dată pe zi mâncare şi apă, dacă nu cumva uită vecina care le are în grijă.  Ataşez câteva imagini din multele înregistrări pe care le am de la începutul anului acesta de când a început calvarul acestor căţeluşe. Am încercat să rezolv cu Poliţia Slănic care însă şi-a declinat competența pentru cazuri de animale maltratate şi abuzate. Desigur, am răspuns oficial.

Acum câteva cuvinte despre proprietarul celor două căţeluşe: prinţul Şerban Dimitrie Sturdza, proprietar al hotelului Cherica din Constanța, consul onorific al Republicii Macedonia la Constanța, persoană cu educaţie aleasă şi stare materială peste medie, revenit din Canada prin anul 1994. 

Canalele de social media sunt pline de cazuri de animale maltratate şi abuzate, în multe dintre ele fiind prea târzie intervenţia autorităţilor mai cu seamă în zonele rurale unde bătaia, lanţul, lipsa de hrană sunt situaţii normale pentru localnici. Motivul principal pentru care am apelat la dvs. este că dacă o persoană cu statutul acesta îşi tratează animalele astfel, fiind un exemplu de urmat pentru comunitatea din care face parte, atunci nu trebuie să ne mire cazurile de violenţă şi agresiune împotriva animalelor. Vă mulţumesc pentru răbdare şi vă rog să mă ajutaţi cât vă stă în putinţă pentru a face publică situaţia celor două căţeluşe care nu au nici o vină dar suferă din multe motive".

Cum răspunde prințul Şerban Dimitrie Sturdza acuzațiilor

 

"Confirm că am adoptat doi câini abandonați pe care i-am vaccinat și castrat. Câinii sunt hrăniți permanent de către o vecină, cu hrană furnizată de mine și se află într-o stare de sănătate impecabilă. Câinii sunt liberi pe o suprafață de aproximativ 4000 mp, cu excepția rarelor momente când se intră, sau se iese cu mașina din curtea casei de vacanță. Sunt iubiți de mine, precum și de întreaga mea familie.

Doamna Alina Olaru, vecina reclamagie care de ani de zile s-a certat cu absolut toti vecinii dânsei, asmute prin gardul comun câinii mei, folosindu-se în acest sens de câinii săi! Prin reclamațiile depuse împotriva mea, pe lângă calomnii, a afirmat că și anumiți vecini sunt deranjați de câinii mei, atât că exact acei vecini au grijă de câini în absența mea și interogați de poliție au depus, în mode evident, declarații în favoarea mea, negând în bloc faptele reclamate.

Sunt o persoană foarte respectată în Slănic Prahova, fiind cunoscut pentru binefacerile pe care le fac în mod constant, de mulți ani și pentru care mi s-a mulțumit de nenumărate ori public! O voi acționa pe Doamna Alina Olaru pentru calomnie, violarea proprietății, violarea intimității ca urmare a faptului că a fost surprinsă filmându-mi copiii minori ce se jucau în curte, precum și pe mine însoțit de persoane publice prietene mie.

Este vorba despre aceeași persoană, certată cu legea, care de ani buni devarsă zilnic toate dejecțiile sale direct la rigola străzii, punând astfel în pericol sănătatea a sute de locuitori ai orașului Slănic Prahova. Personal nu am reclamat-o niciodată, însă împotriva dansei au fost depuse zeci de reclamații, de către zeci de vecini! Trăim în România unde "Hoții strigă hoții!”, a declarat prințul Şerban Dimitrie Sturdza pentru DCNews.

Momentan, nu am primit nicio reacție din partea poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel