Paul Lambrino a fost prins la Paris/ foto

Guvernul României a confirmat că Paul Lambrino a fost prins la Paris.

Paul al României a fost prins luni în Franța, la Paris. Acesta a fugit din țară după ce a fost condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa.

„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre Poliţia Română şi autorităţile din Franţa, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României. În continuare se desfăşoară activităţile procedurale, în vederea predării acestuia, către ţara noastră”, potrivit unui comunicat de presă.

Fugarul Paul al României a fost dat în urmărire internațională încă din decembrie 2020, când nu a fost găsit acasă de către polițiștii Sectorului 2 al Capitalei, aflați în încercarea de a-l pune în executare.

2. Foto... (paul_lambrino_44984800.jpg)

Pe 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Braşov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de cumparare de influenţă si complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

3. -imagine fara descriere- (al-romaniei-paul-lambrino-cut_66738300.jpg)

Prințesa Lia susținea că Paul Lambrino ar fi plecat în Portugalia.

Alături de Paul Lambrino au mai fost condamnați Remus Truică (la șapte ani de închisoare cu executare), Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein (la cinci ani de închisoare cu executare) și Dan Andronic (trei ani de închisoare cu suspendare).

Paul Lambrino, dat în judecată de propria soție

Prințesa Lia l-a dat în judecată pe Prințul Paul, pentru custodia fiului lor.

Prințesa Lia vrea să obțină custodia fiului său cu Prințul Paul. Ea l-a dat în judecată pe soțul său, pentru a putea pleca cu băiatul ei din țară.

Prințesa Lia ar dori să plece cu fiul ei, Carol Ferdinand, din România pentru a perioadă de timp, probabil din cauza problemelor finaciare cu care se confruntă. Dat fiind faptul că cel mic este minor, Prințesa Lia are nevoie fie de acordul tatălui, fie de custodia completă.

Prințesa Lia și micul prinț au fost evacuați din casă, pentru că nu au mai putut plăti ratele bancare. Aceștia și-ar fi pierdut vila de lux din Capitală. 

Mai mult, ar exista deja informații conform cărora banca ar fi vândut deja celebra casă din centrul Bucureștiului. 

În acest moment, potrivit unor surse din rândul apropiaților, Prințesa Lia și cel mic ar locui într-un hotel de patru stele din nordul Capitalei. 

Potrivit spynews.ro, Prințesa Lia a decis să apeleze la a doua variantă și l-a chemat în instanță pe Prințul Paul.

Prințesa Lia și fiul ei, Carol Ferdinand, au fost evacuați din vila de lux din București, deoarece nu ar mai fi plătit ratele bancare, după ce Prințul Paul a fost condamnat definitiv de instanță și a fugit din țară. Vila de lux în care locuiau se află în Centrul Vechi, însă se spune că banca ar fi vândut deja locuința și că Prințesa Lia și micul prinț Carol Ferdinand s-ar fi stabilit acum un hotel de patru stele din nordul Capitalei.

"Paul este şi s-a considerat nevinovat. Vom folosi toate căile legale care ne stau la dispoziţie pentru a demonstra acest lucru. Prinţul Paul al României se consideră victima unui proces politic. E inadmisibil ca drepturile lui să nu fie recunoscute nici acum. El nu a fugit din ţară în urma condamnării, ci a plecat în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune", a spus prinţesa Lia, într-un interviu pentru Antena 3, la finalul anului 2020.

Val Vâlcu a spus cum ar trebui să se numească Paul Lambrino

Val Vâlcu a făcut un comentariu legat de titlul pe care şi l-a însuşit Paul Lambrino.

Invitat la România TV, jurnalistul Val Vâlcu a făcut o remarcă legată de Paul Lambrino, aşa zis "Paul de România", cel care a fugit din ţara al cărei nume şi l-a pus pentru a scăpa de închisoare. 

"Ar trebui să se numească 'Paul FUGE de România' şi nu Paul de România", a subliniat, în direct la România TV, Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel