Prințul Harry și Meghan Markle, excluși din testament. Decizia Reginei față de nepotul ei

Sursa foto Facebok Familia Regala
Sursa foto Facebok Familia Regala

Moartea Reginei Elisabeta a II-a a șocat planeta. Pentru mulți, moartea sa marchează și sfârșitul monarhiei engleze așa cum a fost cunoscută istoric.

Deși decesul ei a avut loc în urmă cu mai puțin de 24 de ore, în Regat deja se vorbește despre moștenirea (economică, nu morală) pe care Regina a lăsat-o urmașilor ei prin testament.

Potrivit unor zvonuri venite de la Londra, se pare că fostul nepot favorit Harry și soția sa Meghan Markle au fost excluși din testamentul Elisabetei a II-a, scrie publicația Il Giornale.

Aceasta nu este o bârfă care și-a găsit loc în orele care au urmat morții Reginei, ci zvonuri care se urmăreau de săptămâni întregi și care ieri pare să fi găsit confirmare printre cei din interiorul curții, deși testamentul Reginei nu era, în mod evident, încă deschis. Se pare că cel mai important punct al voinței suveranului este absența celui de-al doilea copil Lilibeth Diana, născut cu puțin peste un an în urmă.

Regina avea să vadă copilul doar cu o singură ocazie, când părinții ei s-au întors la Londra pentru jubileul de platină. Un timp prea scurt pentru a crea o legătură emoțională, în ciuda faptului că fetei i s-a dat numele Reginei.

Dar nici Archie, fiul cel mare al Prințului Harry, nu ar fi inclus în moșie. Așa cum nimic din imensul său patrimoniu personal nu pare să revină celui de-al doilea fiu al Regelui Charles al III-lea și al soției sale. Printre motive se numără mai presus de toate interviul acordat lui Oprah Winfrey imediat după evadarea lor în State.

Presa britanică prezice deja că toate bijuteriile coroanei care aparțin moștenirii personale a Reginei Elisabeta, inclusiv colierele de perle și diademele, sunt destinate lui Kate Middleton și fiicei ei, Prințesa Charlotte, care pare să fi avut întotdeauna un loc special în inima ei.

Abia peste ani, așa cum prevede protocolul strict al instanței, se va ști cum a decis Elisabeta a II-a să-și împartă averea personală. Numai timpul va spune dacă va fi o damnatio memoriae sau dacă, pe de altă parte, printre acele hârtii, există o deschidere pentru a putea fi refăcută o legătură de familie.

Citește și:

Scandalurile din Familia Regală a Marii Britanii. ”Obișnuiam să beau la fel de mult alcool cât bei tu într-o săptămână. Nu pentru că mă distram, ci pentru că...”

Ultimii doi ani au fost destul de dificili pentru Regina Elisabeta și pentru familia regală, marcați de pandemii, scandaluri și doar de câteva momente de adevărată fericire, precum nașterea celui de-al doilea copil al lui Harry și Meghan, al treilea copil al Zara Tindall și copiii prințeselor Beatrice și Eugenia.

Însă adevartul protagonist al tristei perioade din viața Reginei Elisabeta a fost Prințul Philip, a cărui moarte a surprins pe toată lumea deși a fost precedată de o spitalizare de aproximativ o lună și de o intervenție chirurgicală la inimă cu câteva săptămâni înainte de moartea sa.

Și Prințul Harry, la rândul său nu a scutit familia regală de neplăceri, amenințând cu o autobiografie care amenința cu un nou război în familie.

Harry furios

”M-am simțit prins. Întreaga mea familie este prinsă în sistem. Viața mea a fost un amestec între Truman Show și grădina zoologică”. Așa și-a definit prințul Harry anii la curte, în martie trecut și în cadrul podcastului Armchair Expert din mai 2021.

Acesta a fost anul declarațiilor-bombă ale prințului împotriva familiei regale. Dacă ar fi să urmărim evenimentul fondator al nemulțumirilor dintre Harry și Windsor, totuși, ar trebui să ne întoarcem la moartea Lady Diana.

Din acel doliu niciodată elaborat avea să înceapă iadul ducelui de Sussex, care tot în luna mai trecută, în documentarul ”The Me You Can’t See”, spunea: ”Obișnuiam să beau la fel de mult alcool cât bei tu într-o săptămână. Nu pentru că mă distram, ci pentru că încercam să ascund durerea”. O stare agravată de indiferența lui Charles: ”Așa a fost pentru mine, așa va fi și pentru tine”, ar fi răspuns viitorul rege de fiecare dată când Harry i-a cerut ajutor.

Sosirea lui Meghan ar fi făcut ca tensiunile să explodeze, iar acum tatăl și fiul ar fi vorbit rar între ei. Moștenitorul tronului nu ar avea încredere în Ducele de Sussex și, de teamă că conversațiile lor vor ajunge în ziare, ar prefera să noteze fiecare propoziție... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel