Prinţul Harry și ducesa Meghan, final de turneu

Darius Muresan / 28 oct 2018 / 13:13 Salveaza PDF Comentarii
Prinţul Harry al Marii Britanii şi Meghan Markle
Descriere foto: Prinţul Harry al Marii Britanii şi Meghan Markle

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au aterizat duminică dimineaţă în Noua Zeelandă, în ultima etapă a turneului lor de 16 zile din Pacific, transmite DPA.

Ducele şi ducesa de Sussex au fost primiţi pe aeroport de premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern şi de primarul oraşului Wellington, Justin Lester. Ei au coborât din avionul Boeing 757 alături de câţiva concurenţi neo-zeelandezi care au participat la competiţia Invictus.

Cuplul princiar şi-a început etapa de 4 zile din Noua Zeelandă asistând la o ceremonie maori de bun venit desfăşurată la reşedinţa guvernatorului general Patsy
Reddy şi vor participa la o recepţie în onoarea împlinirii a 125 de ani de când femeile au drept de vot în această ţară.

În cursul zilei de luni, Harry şi Meghan urmează să viziteze uluitoarele plaje ale Parcului Naţional Abel Tasman şi se vor întâlni cu tineri care lucrează la diferite proiecte dedicate persoanelor cu dizabilităţi psihice.

Apoi, cuplul princiar va călători la Auckland, în cursul zilei de marţi, iar miercuri vor vizita Rotorua (pe Insula de Nord) supranumit "Oraşul sulfuros" pentru mirosul distinct de ouă stricate provocat de activitatea geotermală din regiune.

Ducele şi ducesa de Sussex vor avea ocazia şi să admire de aproape ciudatele păsări kiwi, simboluri ale Noii Zeelande, joi, înainte de a pleca spre Marea Britanie.


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24