Aroganța Prințului Harry: Nu vrea înapoi în Marea Britanie, nici nu renunță la titlul de Duce de Sussex. ”Și ce s-ar schimba cu asta?”

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Aflat în centrul atenţiei odată cu lansarea cărţii sale de memorii, Spare, prinţul Harry spune că nu se va mai muta niciodată în Marea Britanie, dar nici nu vrea să renunţe la titlul nobiliar de Duce de Sussex. 

"Nu cred că asta (n.r. mutarea înapoi în Marea Britanie) va mai fi vreodată posibil. Nici măcar dacă ar exista un aranjament sau un acord între mine şi familia mea, pentru că va exista mereu o terţă parte care va da totul pentru ca asta să nu fie niciodată posibil. Nu neapărat să ne oprească să ne mutăm în Marea Britanie, ci mai degrabă să se asigure că nu vom putea trăi liniştiţi acolo. Asta rupe, în esenţă, relaţia dintre noi. Dar, dacă vom putea face ceva pe viitor să susţinem Commonwealthul, atunci da, asta vom face. Asta va fi mereu o opţiune", a declarat Harry, citat de Daily Mail

Întrebat, în timpul unui interviu cu Anderson Cooper, de ce nu renunţă la tiltul de Duce de Sussex, dacă tot există această antipatie faţă de regulile monarhiei, Harry a spus sec: "Şi ce s-ar schimba cu asta?". 

Popularitatea prinţului Harry este la cote extrem de joase în rândurile publicului britanic. Astfel, acesta are o cotă de încredere de -38, un record negativ istoric. Două treimi dintre cei intervievaţi cu privire la fiul Regelui Charles al III-lea au spus că au o părere negativă despre prinţ. Şi nici britanicii cu vârste între 18 şi 24 de ani nu îl mai susţin în număr mare. 

De ce lansează Harry atât de multe atacuri la adresa familiei sale 

 

Acelaşi Anderson Cooper l-a întrebat pe prinţ despre faptul că face extrem de multe dezvăluiri despre familia sa. "Una dintre criticile care îţi sunt aduse este că, deşi te-ai mutat în California şi vrei să faci un pas în spate de la rolul tău instituţional, ieşi foarte des în public şi faci publice conversaţii avute cu fratele tău, cu tatăl tău, deşi spui că ai încercat să rezolvi problemele în privat!", a spus intervievatorul. 

"De fiecare dată când am încercat să rezolv lucrurile în privat, au existat scurgeri de informaţii, poveşti plantate împotriva mea şi a soţiei mele. Motto-ul familiei noastre este să nu se plângem niciodată, să nu explicăm niciodată. Dar e doar un motto, nu prea se aplică!", a replicat Harry. 

VEZI ŞI Prințul Harry, ținta unor critici dure, după dezvăluirile privind uciderea talibanilor. "Ar putea duce la represalii și atacuri de răzbunare"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel