Prinţul Harry şi Meghan Markle, primul interviu la BBC în calitate de cuplu

Prinţul Harry al Marii Britanii şi actriţa Meghan Markle şi-au anunţat logodna printr-un comunicat oficial transmis de Palatul Kensington. De asemenea, cei doi au oferit şi primul interviu, în calitate de cuplu, pentru BBC.

 

În cadrul interviului, Prinţul Harry a descris inelul pe care i l-a oferit actriţei. Acesta include diamante din colecția de bijuterii a mamei sale, Diana. El a spus că includerea diamantelor a fost „pentru a ne asigura că este alături de noi în această călătorie".

Markle, întrebată ce a însemnat acest gest pentru ea, a oferit următorul răspuns: „Nu o pot cunoaşte pe mama lui, de aceea este foarte important pentru mine să ştiu că face parte din această călătorie a noastră".

Harry a spus că mama sa ar fi foarte foarte fericită şi ar fi devenit o prietenă bună pentru Meghan. „În zile ca acestea, îmi este şi mai dor să o am lângă mine", a spus Prinţul Harry.

„Faptul că m-am îndrăgostit de Meghan atât de rapid mi-a confirmat că toate stelele erau aliniate", a mai spus el.

„Sunt încântată să aflu mai multe despre diferitele comunități şi despre organizațiile mai mici care lucrează pe cauzele de care am fost întotdeauna pasionată", a spus actriţa care a renunţat la rolul ei din serialul „Suits".

Prima întâlnire

Cuplul a fost introdus de un prieten comun în iulie 2016. Markle a spus că singurul lucru pe care l-a întrebat pe prietenul lor comun a fost: „Este drăguţ?" Harry a spus că nu a auzit niciodată de ea  și nu a văzut-o în serialul „Suits”. „Am fost frumos surprins când am intrat în acea cameră și am văzut-o", a spus el.  

[citeste si]

Câteva săptămâni mai târziu, Prințul Harry a convins-o să i se alăture în Botswana, susţinând că au avut șansa de a se cunoaşte unul pe celălalt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel