Prințul Harry - Meghan Markle, nuntă. Rămâne fără titulatura de prinț

Prințul Harry - Meghan Markle
Prințul Harry - Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la 19 mai la capela St. George a Castelului Windsor. Ziua de sâmbătă 19 mai nu va fi doar ziua în care prințul Harry va renunța la burlăcie, dar va ceda și titulatura de prinț.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, nuntă 19 mai: Genealogistul Charles Kidd a spus că cel mai probabil fiul cel mic al prințului Charles va primi titlul de Ducele de Sussex, ceea ce înseamnă că Meghan va deveni Alteța sa Regală Ducesa de Sussex. "Opțiunile sunt destul de limitate când vine vorba de titlurile disponibile. Ducele de Sussex este fără nici o îndoială principalul favorit", a spus Charles Kidd.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, nuntă 19 mai: De asemenea, referințele la Meghan Markle se vor face sub titulatura de „Alteța sa Regală". Cu toate acestea, pentru că nu s-a născut într-o familie regală, nu va primi titlul de „Prințesa Meghan".

Prinţul Harry şi Meghan Markle, nuntă 19 mai: Prinţul Harry al Marii Britanii a confirmat, în noiembrie 2016, relaţia cu actriţa americană Meghan Markle, cunoscută din serialul „Suits”. Cei doi au o relaţie din iulie 2016. Într-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle spunea, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: „Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi".

Vezi și: Prinţul Harry - Meghan Markle, nuntă. Luna de miere, amânată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel