Prinţul Harry - Meghan Markle, nuntă cu mii de invitați. Jumătate vor fi oameni simpli

Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry

Peste 2.600 de persoane vor fi invitate în parcul Castelului Windsor pentru a asista la ceremonia sosirii şi plecării prinţului Harry şi a logodnicei sale, actriţa Meghan Markle, în ziua nunţii regale, programate pentru 19 mai, a anunţat vineri Palatul Kensington, informează AFP.

”Prinţul Harry şi domnişoara Meghan Markle au invitat 2.640 de persoane în parcul Castelului Windson pentru a asista la sosirea lor şi a invitaţilor acestora, iar apoi, după ceremonie, pentru a asista la procesiunea în caleaşcă cu punctul de plecare din Castelul Windson, a precizat palatul într-un comunicat.

1.200 de persoane din public

Printre invitaţi se numără 1.200 de persoane din public, de vârste şi din medii diferite, din toate colţurile ţării. 

Prinţul Harry, nepotul Reginei Elisabetei a II-a, şi Meghan Markle au spus că doresc ca publicul să fie implicat în ceremonie, se subliniază în comunicatul dat publicităţii de Palatului Kensington. 

Căsătoria, ca toate ceremoniile de acest fel, va fi un moment de distracţie şi bucurie care va scoate în evidenţă personalităţile şi valorile în care cred mireasa şi mirele, se mai spune în comunicat. 

În afara celor 1.200 de membri din public, la ceremonie vor mai participa 200 de persoane din organizaţii şi asociaţii caritabile,100 de copii de la şcoli din vecinătate, 610 de persoane din comunitatea locală din Windsor, 530 de membri ai familei regale. 

Când va avea loc nunta

Programată pentru 19 mai, ceremonia va începe la ora 12:00 la capela St. George a Castelului Windsor. După ceremonie, la ora 13:00, prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi Meghan, 36 de ani, vor face o procesiune în caleaşcă prin oraş.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel