COVID-19. Prinţul Harry, CRITICAT după ce a spus că "situaţia e mai bună decât ni se spune în media"

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Prinţul Harry a fost intens criticat după ce a afirmat că situaţia din Marea Britanie este mai bună decât se expune în media, privind criza generată de coronavirus în sănătate. 

"Cred că se întâmplă acum în Marea Britanie este cea mai bună dovadă a solidarităţii şi arată că situaţia este mult mai bună decât ni se expune prin media. Sigur că atunci când eşti în izolare poate fi greu, mai ales dacă singurele informaţii pe care le primeşti sunt cele de la anumite canale de ştiri. Dar apoi, dacă intri pe platformele corecte, vezi că situaţia e diferită", a spus prinţul Harry, conform Daily Mail. 

"Ce calitate are să facă aceste comentarii" 

Profesorul Karol Sikora, decan al şcolii de Medicină de la Universitatea Buckingham, l-a criticat aspru pe nepotul reginei. 

"În ce calitate a făcut aceste comentarii? Ce merite are, în afară de faptul că şi-a servit ţara în armată? Cred că e absolut revoltător ce a spus. Nu înţeleg cu cine din media are o problemă, dar eu cred că jurnaliştii au prezentat faptele şi au făcut o treabă excelentă în pandemie", a explicat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel