Prinţul Harry, copleşit de emoţie la un eveniment dedicat copiilor grav bolnavi

Prinţul Harry al Marii Britanii a fost copleşit de emoţii marţi, la Londra, când a rostit un discurs la un eveniment dedicat copiilor grav bolnavi, explicând cum acest eveniment l-a afectat în mod deosebit acum că este tată, relatează Reuters, citează Agerpres.

Harry, însoţit de soţia sa Meghan, s-a arătat extrem de emoţionat în timp ce rostea un discurs la Premiile WellChild, reamintindu-şi un moment trăit în urmă cu un an când Meghan era însărcinată şi au discutat despre cum s-ar simţi dacă copilul lor s-ar îmbolnăvi.

Încercând să-şi stăpânească lacrimile, prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi-a aţintit privirea spre podea şi a fost îmbărbătat de un prezentator pe scenă, înainte ca publicul să înceapă să aplaude.

"Îmi pare rău", a spus el zâmbind înainte de a continua.

"Îmi amintesc că i-am strâns mâna lui Meghan, gândindu-ne amândoi cum ar fi să devenim părinţi într-o bună zi şi, chiar mai mult, cum ar fi să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne proteja şi ajuta copilul dacă el s-ar naşte cu probleme sau s-ar îmbolnăvi la un moment dat", a explicat el.

"Şi acum, în calitate de părinţi, aflându-ne aici şi vorbind cu voi, sunt extrem de mişcat într-un mod pe care nu l-aş fi putut înţelege niciodată dacă nu aş fi avut şi eu un copil", a completat prinţul Harry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel