Prinţul Harry anunţă un nou proiect care are drept scop protejarea destinaţiilor turistice

Prinţul Harry al Marii Britanii a călătorit în Olanda pentru a anunţa un nou parteneriat între cele mai importante firme de turism online care îşi propune să transforme această industrie, relatează marţi Press Association.

Ducele de Sussex speră că noua iniţiativă, în care sunt implicate Booking.com, SkyScanner, CTrip, TripAdvisor şi Visa, va proteja mai bine destinaţiile turistice şi comunităţile care depind de acestea pentru generaţiile următoare.

Prinţul Harry a zburat către Amsterdam cu un zbor comercial pentru a lansa oficial proiectul.

Harry şi soţia lui, Meghan, au fost ţinta criticilor opiniei publice în luna august după ce s-a aflat că au efectuat patru călătorii cu avioane private în 11 zile, în loc să opteze pentru zboruri comerciale, în pofida valorilor ecologice pe care declară că le susţin.

Cântăreţul Elton John le-a luat apărarea ducelui şi ducesei de Sussex spunând că le-a pus la dispoziţie lor şi fiului lor, Archie, un avion privat pentru "menţinerea unui nivel ridicat de protecţie, atât de necesară". El a criticat, de asemenea, aceste obiecţii "neobosite şi neadevărate împotriva lor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel