Prințul Harry: "Am ucis. Am luat o viață pentru o altă viață"

harry
harry

Prinţul Harry, fiul cel mic al Prinţului Charles şi nepotul Reginei Angliei, al treilea om în lanțul succesiunii pentru tronul Marii Britanii a dezvăluit că este responsabil pentru moartea a cel puțin un taliban. 

"Căpitanul Wales", cum este cunoscut în rândul armatei britanice, a declarat că a "luat o viaţă pentru a salva o altă viaţă" într-un interivu acordat la finalul celor patru luni pe care le-a petrecut ca pilot pe un elicopter de asalt Apache, scrie evz.ro. "Dacă încearcă cineva să ne facă rău, trebuie să îl scoatem din joc. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să mă asigur că băieţii de la sol sunt în afara pericolului", a spus Prinţul Harry, care a făcut parte din Escadrila 662 din Regimentul 3 al Forţelor Armate Aeriene.

Harry, lăudat de colegi pentru eficienţa sa din timpul misiunilor, nu a avut parte de tratament preferenţial, având aceleaşi drepturi ca ceilalţi piloţi din Armată. Căpitaul Wales a contribuit la mai multe misiuni de salvare în Afganistan. În timpul liber, Harry şi-a construit o reputaţie de invincibil la jocurile pe Play Station.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel