Urmărește emisiunea live


Prinţul Charles, primit de Custodele Coroanei române, Margareta, la Palatul Elisabeta - Foto

Prinţul Charles al Marii Britanii, care efectuează miercuri o vizită la Bucureşti, a fost primit de Custodele Coroanei române, Margareta, la Palatul Elisabeta.

La sosire, Prinţul de Wales a fost întâmpinat de Majestatea Sa Margareta şi de Alteţa Sa Regală Principele Consort. Anterior, Prinţul Charles a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni şi a avut o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă la Palatul Victoria.

Prinţul de Wales va mai vizita centrul pentru refugiaţi ucraineni organizat la Romexpo

În cursul după-amiezii, însoţit de Custodele Coroanei române, Prinţul de Wales va vizita centrul pentru refugiaţi ucraineni organizat la Romexpo, pentru a vedea răspunsul autorităţilor române la criza umanitară ucraineană a ultimelor luni.

Principele de Wales a mai vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018. Din 1998 încoace, Prinţul Charles de Wales este prezent aproape în fiecare an în ţara noastră. 

Prințul Charles, primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Amintim faptul că președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit miercuri, 25 mai 2022, la Palatul Cotroceni, pe Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales, cu ocazia unei vizite private în România.

"Președintele Klaus Iohannis a transmis felicitări Alteței Sale Regale cu ocazia Jubileului de Platină al Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a și a evocat excelentele relații bilaterale și Parteneriatul Strategic româno-britanic. Președintele României a subliniat rolul de liant al relației bilaterale pe care îl are comunitatea de români din Marea Britanie, bine integrată și având o contribuție pozitivă în sectoarele esențiale ale economiei și ale societății britanice.

În ceea ce privește situația gravă de securitate generată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, Președintele Klaus Iohannis l-a informat pe ASR Prințul de Wales despre ajutorul acordat Ucrainei și refugiaților ucraineni de către România, inclusiv privind coordonarea, prin hub-ul umanitar de la Suceava, a eforturilor de sprijin din partea mai multor state în beneficiul Ucrainei." Vezi articolul inițial aici!

Citește și - Prințul Charles susține MĂȘTILE pentru VACI. Dacă vacile ar purta măști, s-ar reduce emisiile de metan în atmosferă? (VIDEO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel