Prințul Charles lansează Terra Carta: Fac un apel pentru prosperitate în armonie cu natura

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Prințul Charles va lansa un apel la adresa firmelor de a pune Planeta și oamenii pe primul loc. Acesta va lansa Terra Carta, evocând vechea Magna Carta din Anglia.

Prințul Charles din Marea Britanie se va adresa firmelor și le va spune că trebuie să pună Planeta și oamenii pe primul loc, în timp ce va lansa o nouă carte a durabilității susținută de unele companii majore globale. Noua „Terra Carta” - evocând vechea Magna Carta din Anglia, care definea drepturile cetățenilor în urmă cu opt secole - cuprinde aproape 100 de acțiuni pe care companiile semnatare trebuie să le întreprindă pentru un viitor durabil.

„Fac un apel urgent liderilor, din toate sectoarele și din întreaga lume, pentru a sprijini Terra Carta, pentru a aduce prosperitatea în armonie cu natura, oamenii și planeta în următorul deceniu”, va spune Charles , conform extraselor din discursul său. „Nu pot decât să îi încurajez, în special pe cei din industrie și finanțe, să ofere un leadership practic acestui proiect comun, întrucât numai ei sunt capabili să mobilizeze inovația, amploarea și resursele necesare pentru a transforma economia noastră globală”, va mai spune Prințul Charles.

Moștenitorul tronului britanic, în vârstă de 72 de ani, a susținut cauzele de mediu timp de decenii și a avertizat că încălzirea globală și schimbările climatice sunt cele mai mari amenințări la adresa umanității, potrivit Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel