Urmărește emisiunea live


Prințul Charles, gest înduioșător după moartea Prințului Philip. Fotografia din 1958 care rămâne în istorie. ”Îl voi prețui pentru totdeauna”

foto: lise_m_d instagram
foto: lise_m_d instagram

Prințul Charles a trimis scrisori de mulțumire celor care l-au susținut pe el și pe familia sa, după pierderea Prințului Philip. Prințul de Wales  a scris un mesaj înduioșător, căruia i-a alăturat o imagine veche cu el și cu tatăl său.

Ducele de Edinburgh a murit luna trecută, la 99 de ani. Prințul Charles a folosit pentru aceste carduri de mulțumire, în urma pierderii tatălui său, un chenar negru specific pentru cei aflați în doliu. Aceste ornamente negre sunt tradiționale pentru membrii îndurerați ai familiei regale. 

Pe Instagram, lise_m_d a publicat cardul de mulțumire primit de la Prințul Charles. 

”Card de mulțumire de la Prințul Charles. Este un mesaj atât de frumos și m-a emoționat foarte tare citindu-l. Voi prețui acest bilet pentru totdeauna” a scris Lise, care a dezvăluit, în imagini, scrisoarea primită. 

Scrisoarea se deschide ca o felicitare. Pe lângă mesajul adresat, Prințul Charles a alăturat o poză cu o puternică semnificație, una în care este el, copil fiind, alături de tatăl său, Duce de Edinburgh. Fotografia impresionantă a fost realizată în 1958 și-l arată pe Prințul Philip conducând o barcă cu motor în timpul unei curse pe râul Medina în Cowes. Prințul Charles ocupă locul de pasager în barcă. 

”Prințul de Wales vă mulțumește atât de mult pentru mesajul foarte amabil de simpatie. Alteța Sa Regală a fost extrem de atinsă de numeroasele mesaje pe care le-a primit în ultimele zile, care i-au oferit multă alinare în aceste momente foarte triste. Prințul de Wales vă transmite mulțumirile sale călduroase și toate cele bune” arată mesajul transmis. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lise M (@lise_m_d)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel