Prințul Charles, condiția dură pentru a deveni rege. Ce îi impune Regina

Regina Elisabeta îi impune prințului Charles o regulă dură pentru ca acesta să poată deveni rege, după moartea ei. 

Viața la Palatul Regal nu e chiar așa ușoară cum pare și asta pentru că ducii, prinții și prințesele, indiferent de vârstă, trebuie să se supună regulilor Reginei Elisabeta care, de cele mai multe ori, sunt extrem de stricte. 

Este și exemplu prințului Charles. Chiar dacă are 71 de ani, trebuie să respecte regulile dure ale mamei sale dacă vrea să devină rege. 

Care este condiția reginei

Toate tabloidele britanice susțin că Charles va putea deveni rege doar cu condiția să divorţeze rapid, iar unul dintre motivele acestei decizii este acela că regina n-o suportă pe noră şi doar gândul că tocmai Camilla ar putea fi proclamată regină o face să urle.

Despre faptul că relaţia lui Charles cu Camilla este în criză, se vorbeşte de foarte mult timp în presa din toată lumea, iar cei doi s-ar putea despărți după relația zbuciumată.

Cât ar câștiga Camilla după un divorț

Un eventual divorţ-fulger, i-ar umple buzunarele Camillei, ducesei de Cornwall, cu 300 de milioane de sterline, toate astea pentru a nu mai povesti lumii secretele „picante" ale familiei regale.

În același timp, pe lângă acest subiect, Casa Regală britanică se confruntă în ultima perioadă cu tot mai multe probleme, care pun în pericol stabilirea monarhiei, de la implicarea prinţului Andrew în scandalul Epstein, la relaţia din ce în ce mai rece dintre William şi Harry, dar și presa de scandal care a făcut ca Harry şi Meghan să dorească mutarea în SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel