Prințul, operat pentru un cheag de sânge pe creier. Care este starea acestuia

Au fost momente de panică la Casa Regală. A fost operat pe creier din cauza unui cheag de sânge. 

Prinţul danez Joachim, fiul cel mic al reginei Margrethe II, care a fost operat de urgenţă vineri seară în Franţa pentru un cheag de sânge la creier, se află în continuare "în stare stabilă" şi "se simte bine având în vedere circumstanţele", a anunţat duminică palatul regal, relatează AFP, scrie Agerpres. 

"Situaţia prinţului Joachim este în continuare stabilă. Din fericire, prinţului i s-au acordat la timp îngrijiri de către profesionişti şi se simte bine având în vedere circumstanţele", a declarat o purtătoare de cuvânt a palatului pentru agenţia de presă daneză Ritzau.

Se afla în vacanță 



Joachim, 51 de ani, se afla în vacanţă alături de familie la Chateau de Cayx, în sud-vestul Franţei, o proprietate a familiei regale daneze situată în regiunea Lot, în momentul când a suferit un accident vascular cerebral.

Contrar versiunii iniţiale oferite de presa daneză care susţine că prinţul a fost transportat cu elicopterul, fiul cel mai mic al reginei Margrethe II a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Universitar din Toulouse, la 130 de kilometri de castel, a declarat palatul regal.

În ceea ce priveşte durata spitalizării, "este prea devreme pentru a spune ceva acum", a declarat purtătoarea de cuvânt, Lene Balleby.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel