Prințesa Kate, apariție într-o nouă postare. Imaginea e de acum 13 ani, de la căsătoria William

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Kate Middleton și Prințul William au comemorat cei 13 ani de căsnicie printr-o postare specială pe rețelele de socializare.

Fotografia alb-negru, realizată de Millie Pilkington, recunoscută pentru portretele membrilor familiei regale, surprinde cuplul regal într-o imagine plină de tandrețe, purtându-și ținutele de nuntă originale. Această tradiție a publicării de imagini din ziua nunții este un gest plin de sens pentru cei doi.

Căsătoria lui Kate și William a avut loc la 29 aprilie 2011, în cadrul solemn al Westminster Abbey, un eveniment care a captivat atenția a 2 miliarde de telespectatori din întreaga lume. De-a lungul anilor, cuplul a adăugat la familia regală trei copii minunați: George, născut în 2013, Charlotte, venită pe lume în 2015, și micul Louis, care s-a născut în 2018.

Tradiția postării fotografiilor pentru a marca aniversarea căsătoriei a devenit un prilej de recunoaștere a susținerii și afecțiunii fanilor cuplului. În aprilie 2021, Kate și William au împărtășit un videoclip emoționant, mulțumind tuturor pentru urările frumoase cu ocazia celei de-a 10-a aniversări a căsătoriei lor: "Suntem extrem de recunoscători pentru cei 10 ani în care am fost susținuți și încurajați de atâția oameni din întreaga lume."

Recent, Kate Middleton a revenit pe rețelele de socializare ale Palatului Kensington cu o fotografie adorabilă a fiului cel mic, prințul Louis. Imaginile lor, pline de căldură și autenticitate, continuă să bucure și să inspire comunitatea online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel