Prinţesa Eleonore a Danemarcei i-a vizitat pe bătrânii de la Policlinica de geriatrie Ana Aslan

printesa Danemarcei
printesa Danemarcei

Prinţesa Eleonore af Schaumburg-Lippe a Danemarcei a vizitat astăzi Policlinica Ana Aslan din Bucureşti, unde a oferit în numele ambasadei daneze cadouri bătrânilor din policlinică, alături de soţiile ambasadorilor Danemarcei , Spaniei - Carola de Grandes şi Irlandei.

Danemarca este principalul partener diplomatic al Policlinicii de gerontologie Ana Aslan, devenind un sponsor al insituţiei de acum doi ani de zile. Zece mii de lei anul trecut şi 4 mii anul acesta. Este surplusul pe care Ambasada Danemarcei l-a obţinut de la firmele daneze pentru bătrânii de la Ana Aslan.

Policlinica datorează danezilor toate înfrumuseţările dobândite, ce includ mobilierul, sitemul informatic, jaluzelele, tablourile, tapiseria, dar şi amenajarea grădinii exterioare, pentru a le face mai plăcută prezenţa bătrânilor în policlinică şi  nu numai lor, ci şi celuilalt grup de pacienţi, alcătuit din ambasadori, consilieri, foşti miniştri sau secretari de stat, a declarat pentru De Ce News dr. Florentina Matei, şeful Ambulatoriului.

De altfel, o parte a personalului ambasadei daneze a beneficiat de serviciile de fizioterapie ale policlinicii, inclusiv părinţii soţiei ambasadorului, Cristina Helweg-Larsen, româncă de origine. „Încercăm să atragem sponsorizări pentru secţia de fizioterapie, unde, în ciuda faptului că obţinem rezultate extraordinare, lucrăm cu aparatură veche de sute de ani, iar aerisirea nu funcţionează de 11 ani”, a adăugat dr. Florentina Matei.

Citeşte şi:

Prinţesei Eleonore a Danemarcei îi plac la nebunie covrigii româneşti – GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel