Prințesa Diana și Camilla, întâlnire TENSIONATĂ. Detalii NEȘTIUTE: Cum a pus-o la PUNCT Lady Di pe amanta Prințului Charles

Detalii incredibile de la întâlnirea dintre Prințesa Diana și Camilla, cea mai tensionată din istoria monarhiei britanice. 

Povestea Prințesei Diana a stârnit o mulțime de reacții și a ținut cu sufletul la gură o lume întreagă. Viața ei alături de Prințul Charles a fost presărată cu de toate, iar serialul The Crown a condus la tot mai multe teorii, reacții și dezvăluiri ale Familiei Regale. 

Într-unul dintre episoade, este expus momentul în care Prințesa Diana, aproape căsătorită deja cu Prințul Charles, se întâlnește la restaurant cu amanta Prințului, Camilla. 

Aceasta nu a fost singura întâlnire dintre ele. Cele două femei s-au întâlnit la aniversarea de 40 de ani a surorii Camillei, unul dintre cele mai tensionate momente din istoria monarhiei britanice, iar declarația Prințesei Diana de la acea vreme, din anul 1995: "Am fost întotdeauna trei în această căsătorie, deci a fost cam aglomerată", a spus totul. 

Detalii despre întâlnirea celor două "rivale"

Întânirea a pus-o pe Prințesa Diana în ipostaza de a o confrunta pe Camilla și a spus la acea vreme că a fost unul dintre cele mai curajoase momente din viața ei, că s-a simțit eliberată și mândră, scăpând într-un final de neputință după șapte ani de frustrări și gelozii.

Atunci, la petrecere, nimeni nu o aștepta venind, mai ales la brațul soțului ei, Charles, iar la un moment dat, Diana a luat-o de-o parte pe Camilla și i-a cerut să schimbe câteva cuvinte între patru ochi.

"I-am spus: Camilla, ştiu exact ceea ce se întâmplă între voi. Mi-a răspuns: Nu ştiu la ce te referi. I-am zis că ştiu ce este între ea şi Charles. Atunci, ea mi-a zis ceva interesant: Ai tot ceea ce-ţi doreşti. Toţi bărbaţii din lumea asta sunt îndrăgostiţi de tine. Ai doi copii frumoşi. Ce vrei mai mult? I-am răspuns: Îmi vreau soţul", povestea Lady Diana.

Replica rivalei a întârziat să apară, dar gesturile i-au luat locul, pentru că a lăsat capul în pământ și a tăcut, relatează playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel