Prințesa Charlotte va merge la creșă din iarnă

Printul William si Kate Middleton procesiune nunta 29
Printul William si Kate Middleton procesiune nunta 29

Fiica cea mică a Prinţului William şi a lui Kate, Ducesa de Cambridge, va merge la creşă în ianuarie 2018.

În vârstă de doi ani, Prinţesa Charlotte va merge la o creşă din Capitala Marii Britanii,  anunţul a fost făcut de Casa Regală a Marii Britanii.

"Ducele şi Ducesa de Cambridge anunţă că Prinţesa Charlotte va merge la Willcocks Nursery School din Kensington, în vestul Londrei, din ianuarie". Aşa sună anunţul postat pe Twitter de Palatul Kensington, care transmite informaţiile oficiale despre Prinţul William, Kate Middleton, copiii lor şi despre Prinţul Harry.
Tot Palatul Kensington a postat şi o reacţie din partea creşei londoneze: "Suntem încântaţi că Ducele şi Ducesa de Cambridge au ales Willcocks Nursery School pentru Prinţesa Charlotte. Suntem nerăbdători să o primim pe Charlotte la creşa noastră, în ianuarie."

Prinţesa Charlotte va împlini 3 ani pe 2 mai, anul viitor 

Este cel de-al doilea copil al cuplului de Cambridge. Prinţul William şi Kate mai au un fiu, Prinţul George, de 4 ani şi aşteaptă un al treilea copil, care se va naşte, foarte probabil, în aprilie 2018.

Ducele şi Ducesa de Cambridge anunţă că Prinţesa Charlotte va merge la Willcocks Nursery School din Kensington, în vestul Londrei, din ianuarie". Aşa sună anunţul postat pe Twitter de Palatul Kensington, care transmite informaţiile oficiale despre Prinţul William, Kate Middleton, copiii lor şi despre Prinţul Harry.

Prinţul William şi Kate mai au un fiu, Prinţul George, de 4 ani şi aşteaptă un al treilea copil, care se va naşte, foarte probabil, în aprilie 2018.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel