Prinţesa Charlene de Monaco, la spital. Nu mai mănâncă şi nu mai doarme

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Prinţesa Charlene de Monaco, soţia Prinţului Albert, a fost internată în spital. Aceasta nu mai mănâncă şi nici nu mai doarme, potrivit unor surse. 

În luna mai, soția Prințului Albert a contractat o boală din Asia, în urma căreia nu a mai putu să mănânce și să doarmă. Problemele s-au manifestat la nivelul nasului și al gâtului. Ulterior, Charlene a suferit o intervenție chirurgicală care să o ajute să se însănătoșească și a rămas în Africa, acolo unde s-a și tratat, scrie b1.ro.

Prinţul Albert spune că a fost dusă la dezintoxicare 

Soţul acesteia, Prinţul Albert de Monaco, a anunţat că ea a fost spitalizată la dezintoxicare, dar surse apropiate cuplului spun că aceasta ar fi doar epuizată după călătoria în Africa, unde i-au lipsit familia şi soţul. 

Mai mult decât atât, sursele acuză Casa Regală că încearcă să minimalizeze problemele pe care perechea le întâmpină și dă vina pe o stare psihică precare a sportivei.

„Nu își pierde mințile sau nu suferă de probleme grave de sănătate mintală. Nu a putut să mai mănânce alimente solide de peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci. A reușit doar să bea lichide cu paiul, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală. Este epuizată de șase luni de operații și de incapacitatea de a mânca corespunzător”, au declarat surse pentru Pagesix.

În martie, prinţul Albert îi critica pe ducii de Sussex 

Prințul Albert al II-lea de Monaco, unul dintre cele mai înstărite capete încoronate, a criticat interviul dat de Prințul Harry și de soția sa, Meghan. Conducătorul monegasc consideră că cei doi au greșit făcând public interviul acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey. 

„Pot înțelege presiunea la care erau supuși, dar cred că acest mod de a-ți expune public nemulțumirile nu este în regulă. Acest tip de conversații ar trebui să se țină în cele mai intime conjuncturi de familie”, a declarat Prințul Albert pentru BBC.

Ducii de Sussex au acordat un interviu lui Oprah Winfrey în care au vorbit deschis despre problemele casei regale britanice, despre sănătatea mentală a lui Meghan, dar și despre rasismul manifestat de familie, mai ales la adresa fiului lor, Archie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel