Prinţesa Beatrice, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată / Foto

Foto ilustrativ / Imagine de bavitullo de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de bavitullo de la Pixabay

Familia regală britanică a anunțat că prințesa Beatrice, nepoata Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanie, este însărcinată.

Miercuri, prin intermediul paginii de Facebook a familiei regale britanice, a fost dată vestea că prințesa Beatrice și omul de afaceri Edoardo  Mapelli Mozzi așteaptă un copil. 

Prințesa Beatrice, în vârstă de 32 de ani, va naște în toamna acestui an. 

„Alteţa Sa regală prinţesa Beatrice şi Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil în toamna acestui an”, a transmis familia regală britanică.

De asemenea, în anunț se precizează că „Regina a fost informată şi ambele familii sunt încântate de veste.”

Prințesa Beatrice este cea mai mare nepoată a Prințului Andrew și a Ducesei de York, Sarah. Ea este a 9-a în linie la succesiunea tronului, urmată de sora sa, Prințesa Eugenie.

Edoardo Mapelli Mozzi deţine o companie de design interior, Banda Property, şi este cofondator al organizaţiei caritabile Cricket Builds Hope.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au căsătorit în secret

Prințesa Beatrice s-a căsătorit în luna iulie a anului 2020 cu magnatul imobiliar italian Edoardo Mapelli Mozzi, într-o ceremonie privată din Windsor, Marea Britanie. Ei s-au cunoscut în 2018. 

BBC scria atunci că nunta a avut loc la Capela Regală a Tuturor Sfinților a Reședinței Regale, iar printre participanți s-au numărat și Regina și Ducele de Edinburgh, Prințul Philip, alături de alte rude apropiate.

Beatrice plănuise să se mărite inițial în mai, însă coronavirusul a amânat planurile. Ceremonia a fost una „mică”, în conformitate cu toate instrucțiunile guvernului pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

Doar primele şase persoane din linia de succesiune la tron au nevoie de aprobarea reginei pentru a se căsători, însă, potrivit presei, este foarte probabil ca regina Elisabeta a II-a să fi fost una dintre primele persoane care au fost informate în legătură cu planul prinţesei Beatrice și a magnatului imobiliar italian Edoardo Mapelli Mozzi. 

Sora ei mai mică, prinţesa Eugenie, s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii organizate la capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, în octombrie 2018. Ceremonia, la care au participat 800 de invitaţi, inclusiv numeroase celebrităţi, a fost televizată, iar prinţesa Eugenie şi soţul ei, Jack Brooksbank, au participat apoi la o procesiune specială, plimbându-se cu trăsura pe străzile din Windsor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel