Prins în flagrant: Angajat de la Finanțe, din Alba primea mită 3000 de lei

Un referent de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Alba, prins în flagrant în timp ce primea 3.000 de lei de la o avocată, a fost trimis în judecată de procurori pentru luare de mită. 

În vara anului trecut, Dorinel Bumb a efectuat, conform sursei citate, o inspecţie fiscală la un cabinet individual de avocatură de pe raza municipiului Sebeş. Ulterior, inculpatul a contactat reprezentantul cabinetului de avocatură şi i-a pretins 2.000-3.000 lei, invocând modul în care a efectuat inspecţia fiscală în anul 2015, precum şi faptul că, pe viitor, în schimbul sumei de bani, îşi va îndeplini în mod defectuos atribuţiile de serviciu şi nu îl va sancţiona pentru neregulile constatate cu ocazia controalelor fiscale. 

În urma denunţului avocatei, la începutul lunii trecute, ofiţerii de poliţie judiciară ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Alba, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au procedat la organizarea şi prinderea în flagrant a referentului în timp ce primea suma de 3.000 lei de la denunţătoare. 

Bumb a fost arestat preventiv de către Tribunalul Alba, însă, în urma contestaţiei pe care a depus-o, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus faţă de acesta aplicarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel