Principesa Sofia, zi de naştere. Monarhiştii români, mesaj

Alteța Sa Regală Principesa Sofia, cea de-a patra fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana ai României, își serbează, duminică, 29 octombrie, ziua de naștere. A împlinit 60 de ani.

Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei a adresat felicitări ASR Principesa Sofia a României cu ocazia aniversării sale.

"Principesa Sofia a ales să sărbătorească astăzi ziua ei de naștere acasă, alături de fiica sa, Elisabeta-Maria, și de prieteni", anunţă Casa Majestăţii Sale Regelui. Pentru anul 2018, Alteța Sa Regală pregătește un amplu proiect de promovare a culturii, artei și tradițiilor românești prin arta fotografică.

[citeste si]

Iată mesajul Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei:

"Alteţa Voastră Regală,

Sunt deosebit de onorat să mă adresez Alteţei Voastre Regale cu ocazia celei de a 60-a aniversări. Din partea Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei trimit Alteţei Voastre cele mai bune urări de sănătate şi reuşite constante.

Alteţa Voastră s-a născut în aceeaşi zi ca străbunica voastră, Regina Maria a României. Împreună cu Regele Ferdinand I, Regina Maria a condus Romania în anii de mari provocări pentru a unii toţi românii sub Coroană. În anul următor vom celebra centenarul victoriei lor.

Alteţa Voastră Regală continuă tradiţia artistică a familiei, care a început cu Regina Elisabeta a României, Carmen Sylva, unul dintre cei mai mari scriitori de obârşie regală din toate timpurile şi patron al talentelor artistice, şi continuată de Regina Maria şi fiicele sale. Alteţa Voastră îmbogăţeşte artele regale cu fotografia şi designul, care face lumea noastră mai frumoasă şi mai plăcută.

După prăbuşirea comunismului în România în decembrie 1989, Alteţa Voastră a susţinut-o enorm pe Principesa Margareta în eforturile pentru întemeierea Fundaţiei din România. Suntem foarte recunoscători Alteţei Voastre pentru expunerea creaţiei voastre superbe pentru publicul din România în această primăvară, la Bucureşti şi Iaşi, şi ne încredem că Alteţa Voastră va continua să fie alături de poporul român în a-l ajuta să descopere frumosul lumii şi ţării noastre.

Să trăiască Alteţa Voastră Regală!

Cu deosebit respect,

Cătălin Mihai

Preşedintele Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel