Principesa Margareta şi principele Radu, primiți de regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham

Biroul de presă al Regelui Mihai anunță că principesa Margareta şi principele Radu au fost primiţi marţi de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, primirea la Palatul Buckingham a fost o invitaţie la ceai, la ora 17,00.

Principesa Margareta şi principele Radu, alături de care s-a aflat principele Nicolae, au efectuat în zilele de 8 şi 10 decembrie o vizită oficială la Londra, capitala Marii Britanii, aceasta fiind cea de-a cincisprezecea vizită externă din acest an a familiei regale a României.

Luni, cei trei au luat parte, în calitate de invitaţi de onoare, la banchetul Anual de la City of London, organizat de Guild of Freemen of the City of London, una dintre cele mai vechi, mai reprezentative şi mai respectate organizaţii ale municipalităţii londoneze.

De asemenea, invitați de onoare ai banchetului anual desfășurat la Guildhall au fost și Președintele și Prima doamnă ai Albaniei, E.S. domnul Bujar Nishani și doamna Odeta Nishami, precum și Guvernatorul general al Statului Antigua Barbuda și soția, Sir Rodney Williams și Lady Williams. 

În cursul vizitei oficiale la Londra, familia regală a avut întâlniri cu reprezentanţi ai mediului economic, diplomatic, precum şi cu personalităţi ale societăţii civile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel