Principesa Margareta, plachetă pentru Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița

Principesa Margareta, Custodele Coroanei României. i-a oferit fostului director al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, placheta de onoare pentru întreaga activitate. 

Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, a fost premiat de Societatea Națională de Cruce Roșie din România pentru activitatea desfășurată de-a lungul celor 30 de ani de activitate neîntreruptă la conducerea filialei Dâmbovița, o filială de top a Crucii Roșii, precizează tvpartener.ro.

Momentul festiv a avut loc în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, la care au participat directori, președinți, vicepreședinți , lideri ai tinerilor voluntari de Cruce Roșie din întreaga țară și invitați de peste hotare. Au fost prezentate principiile fundamentale ale Crucii Roșii după care au avut loc alocuțiuni și prezentare de rapoarte.

Alteța Sa Regală Principesa  Margareta, Custodele Coroanei României, președintele Societății Naționale de Cruce Roșie, a înmânat placheta de onoare lui Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița, a adresat mulțumiri dar totodată a subliniat faptul că tânărul director Raul Pavelescu va condece cu cinste și onoare , în continuare Crucea Roșie Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel