Principesa Margareta, LEGĂMÂNT în fața românilor: Lumina Regelui Mihai nu se va stinge niciodată

Principesa Margareta promite că-n 2018 toată energia sa va fi folosită pentru promovarea imaginilor și intereselor României. Totodată, Principesa subliniază că-n tot ceea ce face este călăuzită de ”farul luminos”, Regele Mihai. Principesa Margareta subliniază că deși sănătatea Regelui Mihai pălește, lumina sa călăuzitoare nu se va stinge niciodată. 

”Aşadar, îngăduiţi-mi să subliniez în seara aceasta ceea ce familia mea şi cu mine sperăm să realizăm în anul care vine. În plus faţă de îndatoririle noastre obişnuite în comunităţile ţării şi de acţiunile noastre caritabile, vrem să ne dedicăm energiile, alături de instituţiile Statului, pentru promovarea imaginii şi intereselor României în întreaga lume. Sunt pe deplin conştientă că nu este o sarcină uşoară, că ani de bună reputaţie pot fi şterşi într-un incident neplăcut şi că niciun efort de propagandă nu poate face lucrurile rele să arate bine. Ca voi toţi, ştiu, de asemenea, că percepţii greşite, devenite stereotipuri, construite de-a lungul multor decenii nu sunt uşor de demontat”, a spus Principesa Margareta, în discursul rostit la Seara Regală a Clubului Diplomatic.

[citeste si]

Principesa a continuat: ”Nu numai pentru că putem, pe drept cuvânt, să fim mândri de ceea ce s-a realizat, ci mai ales pentru că o radiografie mai limpede, cu mai multă acurateţe şi mai modernă a ţării noastre este în beneficiul direct al cetăţenilor noştri, mulţi dintre ei muncind şi trăind în afara graniţelor noastre. Cu ocazia călătoriilor noastre, a discursurilor şi a multor altor angajamente publice, dorim să aducem la lumină rădăcinile profund europene ale ţării şi societăţii noastre şi contribuţia noastră durabilă pe continentul european; o contribuţie multi-disciplinară, multi-religioasă şi multi-etnică. Această contribuţie a îmbogăţit continentul şi s-a îmbogăţit de la el, o contribuţie care nu este îngheţată în trecut, ci în multe privinţe trăieşte o renaştere astăzi, când milioane dintre cetăţenii noştri îşi au reşedinţa în alte ţări, mulţi - sper - pentru o perioadă scurtă de timp”.

Aceasta a subliniat: ”ceea ce intenţionăm să facem va sublinia, sper, cât de interconectată este Europa de Vest cu aşa-numitul Orient.”

Principesa Margareta a precizat: ”De-a lungul vieţii mele, farul luminos a tot ce am înfăptuit a fost tatăl meu; ori de câte ori m-am întrebat ce cale să iau, nu a trebuit decât să mă uit la acel far şi să primesc răspunsul corect. Sănătatea Majestăţii Sale păleşte. Dar, în seara aceasta, fac în faţa tuturor românilor legământul că lumina călăuzitoare a Regelui, farul unei Românii drepte şi îndreptăţite, nu se va stinge niciodată”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel