Principesa Margareta, gest impresionant pentru victimele de la Colectiv

Familia Regală a României a adus un omagiu victimelor de la club Colectiv, sâmbătă, când Principesa Margareta a depus în faţa clădirii clubului o icoană ce a aparţinut mamei sale, Regina Ana.

De asemenea, Principesa Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria au depus flori şi au aprins câte o lumânare în memoria victimelor. Vizibil emoţionată, Principesa Margareta a mulţumit celor prezenţi.

'E foarte frumos că aţi venit şi că nu uitaţi. Să ne rugăm împreună pentru cei dispăruţi, pentru sufletele lor şi pentru familiile care sunt în suferinţă şi pentru victimele care încă se luptă în spitale', a declarat Principesa Margareta. Principesa a spus că icoana Maica Domnului şi pruncul, depusă la clubul Colectiv, este una specială.

'Regina Ana a vrut special să aduc această icoană personală. E ceva ce a avut în camera ei', a adăugat Principesa Moştenitoare. De asemenea, ea a amintit că într-o zi de 28 noiembrie a decedat Regina Mamă Elena. 'Nu uităm', a adăugat ea. 'Vrem să facem ceva pentru binele ţării', a afirmat Principesa Margareta şi a apreciat că, în ceea ce priveşte solidarizarea după tragedie, 'oamenii au reacţionat bine, oamenii nu au uitat'. 'Dumneavoastră sunteţi aici şi asta este frumos pentru că ne simţim mai mulţi. Şi asta trebuie să fie ţara noastră, mai frumoasă', a adăugat Principesa.

[citeste si]

Întrebată ce ar trebui să se schimbe pentru ca o tragedie precum cea de la Colectiv să nu se repete, Principesa Margareta a spus: 'Să ne respectăm unii pe alţii, să ne iubim mai mult'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel