Principele Radu, primit de Președintele Armeniei

Cătălin Șerban / 31 oct 2019 / 14:50 Salveaza PDF Comentarii
Facebook
Facebook

La invitația Președintelui Republicii Armenia, Excelența Sa domnul Armen Sarkissian, Alteța Sa Regală Principele Radu, a efectuat o vizită cu caracter oficial la Erevan, în zilele de 28-30 octombrie 2019.

Principele Radu a fost primit, la sfârșitul după-amiezii de marți, 29 octombrie 2019, de către Excelența Sa domnul Armen Sarkissian, Președintele Republicii Armenia.

Întâlnirea a avut loc la Palatul Prezidențial din Erevan. La întâlnire au fost prezenți ES dl Sergey Minasyan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Armenia la București, dl Stephan Karthasyan, Directorul Departamentului Relații Externe al Președinției Republicii Armenia, ES dl Cornel Ionescu, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al României la Erevan, și dl Traian Sârcă, cancelarul Casei Majestății Sale Custodele Coroanei.

Numărând de la prima vizită, efectuată la Londra de Regele Mihai și de Regina Ana în martie 1997, pentru susținerea candidaturii la NATO a țării noastre, actuala călătorie oficială din Republica Armenia este a 350-a vizită cu caracter public a Familiei Regale în străinătate, reprezentând interesele României. Aceste vizite s-au desfășurat pe parcursul a 22 de ani, neîntrerupt, și au fost efectuate prin colaborarea Casei Majestății Sale cu 12 guverne succesive ale României, reprezentând întregul spectru politic.

Este a paisprezecea vizită a Familiei Regale din anul 2019, după vizita Principelui Radu la Istanbul (februarie), cea a Principesei Maria la Bruxelles (februarie), a Principelui Radu în Azerbaidjan (martie), după vizitele Custodelui Coroanei și Principelui Radu în Franța și Danemarca (aprilie) și Luxemburg (mai), după vizita Principesei Maria în taberele de refugiați sirieni din Turcia (mai), după vizitele Principelui Radu la Madrid (iunie) și în Turcia (septembrie), după vizitele Principesei Maria în Marea Britanie și Austria (septembrie) și după vizitele Custodelui Coroanei și ale Principelui Radu în Olanda și Franța (octombrie), conform site-ului romaniaregala.ro

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27