Principele Radu împlinește 61 de ani. Aniversarea e sărbătorită la Castelul Săvârșin / FOTO

Sursa: Instagram, Familia Regala
Sursa: Instagram, Familia Regala

Astăzi, 7 iunie 2021, Principele Radu al României împlinește 61 de ani.

Astăzi, Principele Radu al României împlinește vârsta de 61 de ani. La mulți ani Alteței Sale Regale! Majestatea Sa și Principele Radu sărbătoresc ziua de astăzi în familie, la Castelul Săvârșin, potrivit unei postări de pe Instagram-ul Familiei Regale a României.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei)

Domeniul Regal Săvârșin, deschis publicului pe 1 iunie 2021

De Ziua Copilului, marți, 1 iunie 2021, Domeniul Regal Săvârșin va fi deschis publicului, între orele 9.00 și 18.00. Vor putea fi vizitate Parcul Regal, Satul Regal, Muzeul Automobilului și Magazinul de Suveniruri.

Domeniul Regal continuă să fie deschis vizitatorilor în fiecare săptămână, vinerea, sâmbăta și duminica, între orele 9.00 și 18.00, informează Familia Regală a României.

Muzeul regal al automobilului de la Săvărșin

Satul Regal și parcul de la Săvârșin vă așteaptă în fiecare săptămână, vinerea, sâmbăta și duminica, de la ora 9.00 la ora 18.00, transmite Familia Regală a României.

Muzeul Regal al Automobilului de la Săvârșin poate fi vizitat în lunile mai-octombrie, în fiecare an, vinerea, sâmbăta și duminica, de la ora 9.00 la ora 18.00. El face parte din ansamblul de clădiri ale Satului Regal, deschis publicului, printre care se mai numără Magazinul de Suveniruri, Atelierul Auto al Regelui Mihai și Casa Ceaiului.

Muzeul cuprinde o colecție de 4 Jeep-uri ale Regelui Mihai, legendara sa colecție de mașini din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, pe care le-a restaurat cu mâna lui, de-a lungul anilor. Lor li se adaugă două remorci originale, restaurate tot de rege.

În muzeul se află și Trăsura Bran, datând din anul 1924, restaurată la castel în anii 2000 de angajații castelului, coordonați de ASR Principele Radu.

Muzeul mai cuprinde două mașini regale de colecție, un Volvo 264 GL din 1976, care a aparținut Regelui Mihai, și un Mercedes 380 SE din 1983. Ambele sunt perfect restaurate de atelierul Andrei Tureanu din București, scrie pe savarsinregal.ro

Domeniul Regal Săvârșin este deschis publicului de la 1 mai până la 1 octombrie, în fiecare săptămână, în zilele de vineri, sâmbăta și duminică, între orele 9.00 și 18.00. Vizitarea parcului se face în prezența unui ghid (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel