Principele Radu și Sorin Câmpeanu au reprezentat sistemul educațional din România, la Dubai

În cadrul unei recepții speciale la Centrul Ismaili din Dubai, în cadrul căreia au fost prezenți Principele Radu și Sorin Cîmpeanu, au fost prezentate oportunitățile educaționale din România.

Principele Radu al României și Sorin Cîmpeanu, fost prim-ministru interimar și ministru al educației, au organizat recepția împreună cu consulatul general al României din Dubai. 

17 universități din România au fost reprezentate într-un eveniment la care au luat parte diplomați, demnitari, membri ai comunității Ismaili, cât și studenți de perspectivă.

Principele Radu, impresionat de inițiativele arabe în educație

În cadrul adunării s-a discutat și despre Aga Khan Early Learning Centre (AKDN), localizată în cadrul Centrului Ismaili Dubai. Curricula centrului bilingv (engleză/arabă) se adresează membrilor oricăror comunități și supraveghează un portofoliu de inițiative globale de dezvoltare și educație în Africa, Asia Centrală și de Sud.

Principele Radu a lăudat viziunea Emiratelor Arabe Unite de a conecta culturile, economiile și sistemele educaționale la nivel înalt.

El a declarat că activitățile și programele celor de la Ismaili Centre Dubai promovează valori precum toleranța, dragostea, generozitatea și speranța.

Centrul Ismaili din Dubai este doar unul dintre cele șase astfel de centre. Celelalte sunt localizate în Vancouver, Londra, Lisabona, Toronto și Dushanbe, notează GulfNews.com.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel