Urmărește emisiunea live


Principele Nicolae - Casa Regală, scandal: ”Abdicare de la morala creștină”

Marilena Rotaru, jurnalistă și fost președinte al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, a reacționat după scandalul în care a fost implicat Principele Nicolae.

Nicolae Medforth-Mills, fost principe, este acuzat de Familia Regală de tentativă de violare a domiciliului Regelui Mihai din Elveția și că a agresat fizic și verbal mai multe persoane, în încercarea sa de a ajunge la bunicul său.

Marilena Rotaru sublinează într-o postare pe o rețea de socializare această ”gravă abdicare de la morala creștină”. Marilena Rotaru, una din cele mai importante voci pro-monarhice din România, semnalează că după Împărtășania Regelui, foarte probabil ultima, orice adversitate ar trebui să înceteze iar Regele ”n-ar fi putut interzice un asemenea drept, pur creștinesc”, mai ales că ”Împărtășania înseamnă iertarea tuturor păcatelor”.

”Pe ultimele clipe de viață ale Regelui, după împărtășania de aseară, (poate ultima!) o gravă abdicare de la morala creștină. În momentele de mari cumpeni, de profunde tensiuni (ca acestea prin care trecem de câteva zile) se suspendă orice adversități.

Orice nepot, admițând că a greșit, nu-și poate pierde dreptul absolut natural de a-și vedea bunicul în ultimele fărâme de viață și de a se ruga la patul său de suferință. Regele n-ar fi putut interzice un asemenea drept, pur creștinesc.

Împărtășania înseamnă iertarea tuturor păcatelor, iertarea a tot și a toate, împăcarea cu tot și cu toate! Cum să-i refuzi aceste taine Regelui Mihai?! Cine își asumă dreptul să-i întunece trecerea semnând în numele Lui o plângere penală?!

Dumnezeu nu doarme!”, a transmis Marilena Rotaru pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel