Principele Nicolae, accident rutier în București

Principele Nicolae al României a fost implicat într-un accident ușor în Capitală.

Principele Nicolae a fost implicat în zona Liceului Francez într-un incident în trafic. Potrivit România TV, Nicolae a fost lovit de un alt șofer care nu a păstrat distanța între mașini. Nu a fost un accident grav iar Principele Nicolae a făcut o înțelegere amiabilă cu șoferul implicat, mai informează sursa citată.

Totuși, șoferul il acuză pe o rețea de socializare pe Principele Nicolae și susține că va depune o plângere în acest sens.

„[Va rog share - caut martorii unui accident] Acum jumatate de ora am avut parte de un tratament "regal". Pe DN1, aproape de Liceul Francez, sensul catre oras, am fost lovit de aceasta masina. Lovitura minora, ca traficul era blocat, dar suficient cat sa nu mai pot deschide portbagajul. Nu am remarcat initial indoitura capotei asa sus, cautam lovitura mai jos, pe placuta de inmatriculare. Dar mi s-a sesizat de catre pasagerii masinii de pe banda alaturata, o masina rosie. Soferul BMW-ului din imagine, care ulterior s-a recomandat Nicolae de Roumanie, a spus ca el nu a cauzat aceasta paguba, ca eu aveam demult acea lovitura, ca a remarcat-o inainte sa ma loveasca, si a plecat. Acum voi face reclamatie la Politia Daune usoare, il vor cauta pe Principe, asa e procedura. Dar as avea nevoie sa ii gasesc pe martorii din masina rosie, de langa mine. Va rog, share !!!", a scris șoferul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel