Principalul suspect în cazul femeii tranșate a fost reținut

transata
transata

Suspectul principal în cazul tinerei găsite tranșate în Argeș, pe raza comunei Ionești din Dâmbovița, a fost reținut, miercuri seara. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani este din Topoloveni și a fost   eliberat din penitenciar în luna aprilie, unde a executat o pedeapsă cu închisoarea pentru viol.

[caption id="attachment_322866" align="alignleft" width="310"] Foto: partener.ro[/caption]

Florin Mârzăraru a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de omor deosebit de grav, tâlhărie şi profanare de morminte, anchetatorii spunând că acesta a luat-o cu maşina pe femeie, apoi a dus-o acasă, a ucis-o şi i-a secţionat cadavrul, aruncându-l în râul Argeş de pe podul Căteasca.

Potrivit anchetatorilor, există imagini de pe o cameră de supraveghere în care se poate vedea cum bărbatul ia la ocazie o tânără şi pleacă spre judeţul Dâmboviţa. În autoturism anchetatorii au găsit urme de sânge, acesta fiind cel mai solid indiciu că el ar fi ucis-o pe femeie. Procurorul-şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din PICCJ, Marius Iacob, a declarat că suspectul, care a fost audiat la Poliţia Topoloveni, în noaptea de miercuri spre joi, nu şi-a recunoscut fapta, refuzând să facă declaraţii. "Avem un suspect principal faţă de care s-a început urmărirea penală pentru omor deosebit de grav, tâlhărie şi profanare de morminte. A fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă", a anunţat Marius Iacob. Potrivit acestuia, în noaptea de 24 spre 25 mai bărbatul "a acostat-o pe femeie, Iuliana N., pe care a transportat-o cu maşina într-un loc nestabilit încă, unde a deposedat-o de mai multe bunuri, a ucis-o, după care a segmentat cadavrul şi l-a aruncat în râul Argeş".

Suspectul a mai fost  condamnat în trecut pentru viol şi a fost eliberat condiţionat în luna aprilie 2013, iar ulterior a mai suferit condamnări pentru furt şi pentru trecere frauduloasă a frontierei", a spus Marius Iacob, la finalul audierilor de la Poliţia Topoloveni. La rândul său, şeful Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR, Viorel Vasile, a declarat că bărbatul a fost identificat în baza declaraţiilor unor martori şi ale unor imagini de pe camerele de supraveghere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel