Principalul opozant al lui Vladimir Putin, în stare gravă la spital. A fost otrăvit

Aleksei Navalnîi, principalul opozant al preşedintelui rus Vladimir Putin, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost otrăvit. 

Aleksei Navalnîi, în vârstă de 44 de ani, s-a simțit rău în timpul unui zbor, iar avionul a făcut o aterizare de urgență, a scris pe Twitter Kira Iarmiș. Purtătoarea de cuvânt susține că există suspiciunea că Navalnîi a fost otrăvit cu ceva care i-ar fi fost pus în ceai. 

Agenția rusă TASS relatează că Spitalul de Urgență din Omsk a confirmat că Aleksei Navalnîi a fost internat acolo și că este în stare gravă, conform Digi24

Nu e prima dată când Navalnîi e otrăvit 

 

În iulie anul trecut, liderul opoziției ruse susținea că s-a încercat otrăvirea lui în timp ce era în închisoare. El a fost internat în spital, unde, oficial, ar fi fost tratat pentru simptome de alergie acută.  Aleksei Navalnîi, avocat şi activist anticorupţie, a stat de mai multe ori la închisoare în ultimii ani pentru organizarea unor proteste anti-Kremlin.

Aleksei Navalnîi a expus constant corupția oficialilor, spunând că Partidul Rusia Unită al lui Vladimir Putin este un „partid de corupți și hoți”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel